Utrechts Instituut voor Farmaceutische Wetenschappen

Het UIPS is het onderzoeksinstituut van het departement Farmaceutische Wetenschappen van de faculteit Betawetenschappen van de Universiteit Utrecht. Het geneesmiddel wordt in vijf groepen op meerdere niveaus bestudeerd: moleculair, cellulair, diermodel, patient en populatie. Dit leidt jaarlijks tot rond de 400 publicaties en rond de 30 proefschriften. Bijna al het onderzoek gebeurt in samenwerkingsverbanden met andere groepen aan universiteit, ziekenhuis of bedrijf. Meer informatie is beschikbaar op onze Engelstalige site.

E.E. Moret

Tel: +31(0)30 253 6994

E-mail: science.uips@uu.nl

Professor Isabel Arends
3 april 2018
Prof. dr. Isabel Arends is momenteel hoogleraar Biokatalyse en Organische Chemie en voorzitter van de afdeling Biotechnologie aan de TU Delft.
Logo NWO van Veni, Vidi, Vici
22 februari 2018
Vici voor Ronald Pierik, Enrico Mastrobattista en Maarten Kole
Prof. Aukje Mantel-Teeuwisse