Agenda

Publieksdag

Elk voorjaar organiseert het Utrecht University Centre for Early Modern Studies een Publieksdag met lezingen over een onderwerp dat interessant is voor een breed publiek. In 2023 staat de verbeelding van de natuur in de vroegmoderne tijd centraal tijdens de UUCEMS Publieksdag op 29 september. Het volledige programma wordt binnenkort bekend gemaakt!

Lees meer over de Publieksdag.

Annual lecture

Ieder jaar organiseert UUCEMS een publiekslezing in het Engels. In 2022 werd de lezing gegeven door Alec Ryrie. Als de datum van de Annual Lecture 2023 nadert verschijnt het evenement hieronder in de agenda.

Meer informatie over de Annual Lecture

Lunchlezingen voor onderzoekers

De onderzoekers van het Utrecht University Centre for Early Modern Studies komen verschillende keren per jaar (online) bij elkaar om in een informele setting over hun onderzoek te praten. Op het programma staan steeds twee korte onderzoekspresentaties gevolgd door discussie. Het programma voor academiejaar 2023-2024 verschijnt binnenkort.

UUCEMS Meet & Greet

Op 26 september 2023 organiseert UUCEMS een vroegmoderne start van het academiejaar. We presenteren onze plannen voor het komende jaar, zullen horen over nieuwe onderzoeksprojecten binnen UUCEMS, en het hebben over onze betrokkenheid bij het onderwijs binnen de UU. Daarna is het tijd voor kennismaken en bijpraten tijdens een leuke activiteit en een drankje.

  • Agenda

    Er zijn momenteel geen evenementen van dit organisatieonderdeel of thema.

    RSS