UCALL onderzoekt de grenzen van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Het Utrecht Centre for Accountability and Liability Law (UCALL) is een groep van wetenschappelijke onderzoekers binnen het Departement Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Utrecht, die multidisciplinair onderzoek verricht naar de grenzen van aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid in Nederland, in Europa en daarbuiten.
Lees meer over UCALL

Manuel Lokin en Martijn Huysmans
17 februari 2020
Professor Manuel Lokin (Rechtsgeleerdheid) en docent Martijn Huysmans (Economie) denken in de Utrecht Young Academy na over de toekomst van de universiteit.
Rianka Rijnhout
13 januari 2020
De staat is door de rechter verplicht om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Wat brengt deze uitspraak teweeg? Experts geven uitleg.
18 december 2019
Cedric Ryngaert is hoogleraar internationaal recht aan de Universiteit Utrecht.

7 april 2020 13:30 - 17:00
This expert dialogue at Utrecht University will draw lessons from the application of ‘Global Magnitsky Acts’ elsewhere, notably in the United States.
14 april 2020 15:00 - 17:00
Willem Janssen en Katharine Fortin organiseren een workshop podcasten voor wetenschappers aan de Universiteit Utrecht.
1 mei 2020 12:30 - 18:00
Deze conferentie van de Legal Research Master van de Universiteit Utrecht is vanwege de maatregelen tegen het Coronavirus afgelast.