Trainingen van Career Services voor postdocs en tijdelijke docenten

Postdocs en tijdelijke docenten kunnen gebruik maken van het algemene aanbod in de Development Guide (alleen beschikbaar met je Solis-id) en in sommige gevallen van de Graduate schools. De Universiteit Utrecht voert vanaf augustus 2021 een pilot uit waarbij een deel van de workshops van UU Career Services voor promovendi ook wordt opengesteld voor tijdelijke docenten en postdocs van de Universiteit Utrecht en het UMC Utrecht. Deze pilot is een eerste stap om je gerichter te kunnen ondersteunen in je professionele ontwikkeling en loopbaanoriëntatie.

Hieronder vind je een overzicht van alle beschikbare workshops. Meer informatie over elke workshop vind je door op de titel te klikken. Aan het eind van elke beschrijving vind je de beschikbare data en een link om je in te schrijven. De workshops zijn gratis.

Persoonlijke effectiviteit

Onderstaande trainingen zijn gericht op persoonlijke effectiviteit.

Communicatie en samenwerken

Onderstaande trainingen zijn gericht op communicatie en samenwerken.

Loopbaanbegeleiding

Deze training is gericht op je loopbaan.

Ons no-show beleid

Wij bieden graag gratis diensten aan vanuit Career Services aan alle promovendi, postdocs en tijdelijke docenten van de Universiteit Utrecht. Echter: Gratis betekent niet vrij van verantwoordelijkheden.

Onze activiteiten zijn regelmatig ruime tijd van tevoren volgeboekt. Voor iedere late annulering of no-show, hebben we een aantal mensen dat de activiteit graag had bijgewoond, moeten teleurstellen. Dit is hoe we te werk gaan:

• Wanneer je je voor een activiteit hebt aangemeld, verwachten we dat je de activiteit daadwerkelijk bijwoont;
  • Wanneer je je afspraak of workshop moet annuleren, doe dit dan zo vroeg mogelijk, uiterlijk 24 uur van te voren;
  • Wanneer je niet komt opdagen zonder kennisgeving, kun je gedurende acht weken niet meer deelnemen aan activiteiten van Career Services. Twee no-shows betekent dat je niet meer kunt deelnemen voor de rest van het studiejaar;
  • Eventuele betrokken partner bedrijven of organisaties zullen op de hoogte zijn van het feit dat jij zonder bericht niet bent komen opdagen.

Vragen?

Heb je vragen, stel ze dan aan Rutger Jan Scholtens.