Doe mee

Iedereen kan zich bij ons aansluiten! Ons netwerk bestaat uit onderzoekers, studenten, maatschappelijke partners en iedereen die geïnteresseerd is in een rechtvaardige en duurzame toekomst voor iedereen.

Misschien wil je meer weten over interdisciplinair duurzaamheidsonderzoek? Of heb je behoefte aan een sparringpartner? Bijdragen aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Wil je over de grenzen van je eigen discipline heen kijken? Ben je op zoek naar interdisciplinaire samenwerkingspartners in project- of subsidieaanvragen? Wil je leren hoe je impact creëert? 

Er zijn verschillende manieren om betrokken te zijn bij Pathways to Sustainability. 

Maillijst

Onze maillijst is een makkelijke manier om betrokken te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden van evenementen, financieringsmogelijkheden en projecten waar je bij aan kunt sluiten. En je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief (in het Engels).

Aanmelden voor maillijst

Aansluiten bij Communities

We hebben verschillende thematische netwerken. Past er één of twee bij jouw expertise en ben je benieuwd wat ze doen? Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief of naar een van hun evenementen gaan. Neem contact op met de community manager van de community die bij jouw expertise of interesse past.

Evenementen

We organiseren verschillende evenementen zoals Sustainability Dialogues en de Pathways Conferentie. Houd onze agenda in de gaten en kom naar een van deze evenementen!

Contact

Voor meer informatie en andere vragen kun je ons mailen op PathwaysToSustainability@uu.nl