Doe mee

Iedereen kan zich bij ons aansluiten! Ons netwerk bestaat uit onderzoekers, studenten, maatschappelijke partners en iedereen die geïnteresseerd is in een rechtvaardige en duurzame toekomst voor iedereen.

Misschien wil je meer weten over interdisciplinair duurzaamheidsonderzoek? Of heb je behoefte aan een sparringpartner? Bijdragen aan het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen? Wil je over de grenzen van je eigen discipline heen kijken? Ben je op zoek naar interdisciplinaire samenwerkingspartners in project- of subsidieaanvragen? Wil je leren hoe je impact creëert? 

Er zijn verschillende manieren om betrokken te zijn bij Pathways to Sustainability. 

Maillijst

Onze maillijst is een makkelijke manier om betrokken te blijven. Je wordt op de hoogte gehouden van evenementen, financieringsmogelijkheden en projecten waar je bij aan kunt sluiten. En je ontvangt onze maandelijkse nieuwsbrief (in het Engels).

Aanmelden voor maillijst

Aansluiten bij Communities

We hebben verschillende thematische netwerken. Past er één of twee bij jouw expertise en ben je benieuwd wat ze doen? Je kunt je inschrijven voor hun nieuwsbrief of naar een van hun evenementen gaan. Neem contact op met de community manager van de community die bij jouw expertise of interesse past.

Evenementen

We organiseren verschillende evenementen zoals Sustainability Dialogues en de Pathways Conferentie. Houd onze agenda in de gaten en kom naar een van deze evenementen!

  • Repair Café

   tot
   Heb je spullen die je niet meer gebruikt omdat ze kapot zijn? Kom naar het maandelijkse Repair Café en neem je kapotte spullen mee. Ervaren reparateurs helpen je om je spullen een tweede leven te geven.
  • Promotie: Ecosystemen voor duurzaam ondernemerschap

   tot
   Jip Leendertse verdedigt zijn proefschrift 'Groenere weides; Ecosystemen voor duurzaam ondernemerschap.'
  • GLOBALGOALS 2024—De Toekomst van de SDGs

   tot
   De internationale onderzoeksconferentie GLOBALGOALS2024 – De Toekomst van de SDGs heeft tot doel theoretische reflectie en empirische, bruikbare kennis over het succes van de Agenda 2030 en de SDGs.
  RSS

Contact

Voor meer informatie en andere vragen kun je ons mailen op PathwaysToSustainability@uu.nl