13 mei 2019
Column van Prof. dr. Elisabetta Manunza over aanbestedingsrecht.
Paper Niels Uenk
3 mei 2019
Niels Uenk, onderzoeker verbonden aan de Universiteit Utrecht, schreef samen met Finse collega de winnende publicatie.
Bestek podcast logo
3 mei 2019
Willem Janssen van de Universiteit Utrecht spreekt met mr. Erik Plas over "wezenlijke wijziging": is dat schieten op een bewegend doelwit?
20 maart 2019
Het is mogelijk voor overheden om opdrachten te gunnen op basis van ‘laagste levenscycluskosten’, waaraan veel voordelen verbonden zijn.
5 maart 2019
In deze podcast gaat mr. dr. Willem Janssen samen met zijn gasten op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen binnen het aanbestedingsrecht.
26 februari 2019
Elisabetta Manunza en Willem Janssen ontvangen de docenten van de Opleiding "Aanbestedingsrecht voor de inkoopraktijk"
22 februari 2019
Niels Uenk in zijn maandelijkse column voor Sociaalweb over open contracten in het kader van de Wmo 2015 en jeugdhulp.
7 februari 2019
Elisabetta Manunza over de noodzaak slimme oplossingen uit te lokken via slimme en competitieve vraagtechniek.
6 februari 2019
Onderzoek over nieuwe juridische kaders voor sociaal ondernemerschap van o.a. Elisabetta Manunza en Nathan Meershoek verzonden aan Tweede Kamer
4 februari 2019
Willem Janssen over wederzijdse toegang tot de aanbestedingsmarkt van EU en VK