11 juli 2019
Elisabetta Manunza in Staatscourant over Europese defensie-industrie
RGL Logo PPCR
11 juli 2019
Uitgebreide deelname PPRC aan Global Revolution conferentie in Nottingham.
9 juli 2019
Bestek podcasts: aanbestedingsplicht woningcorporaties en de deelbare Staat
13 mei 2019
Column van Prof. dr. Elisabetta Manunza over aanbestedingsrecht.
Paper Niels Uenk
3 mei 2019
Niels Uenk, onderzoeker verbonden aan de Universiteit Utrecht, schreef samen met Finse collega de winnende publicatie.
Bestek podcast logo
3 mei 2019
Willem Janssen van de Universiteit Utrecht spreekt met mr. Erik Plas over "wezenlijke wijziging": is dat schieten op een bewegend doelwit?
20 maart 2019
Het is mogelijk voor overheden om opdrachten te gunnen op basis van ‘laagste levenscycluskosten’, waaraan veel voordelen verbonden zijn.
5 maart 2019
In deze podcast gaat mr. dr. Willem Janssen samen met zijn gasten op zoek naar oplossingen voor de uitdagingen binnen het aanbestedingsrecht.
26 februari 2019
Elisabetta Manunza en Willem Janssen ontvangen de docenten van de Opleiding "Aanbestedingsrecht voor de inkoopraktijk"
22 februari 2019
Niels Uenk in zijn maandelijkse column voor Sociaalweb over open contracten in het kader van de Wmo 2015 en jeugdhulp.