Succesvolle gedragsverandering

Ga samen aan de slag met succesvolle gedragsverandering en boek deze duo-lezing mét impactmeting.

Onze bedoelingen zijn vaak goed. En toch houden macht, onzekerheid en groepsdruk ons tegen om impactvol gedrag te laten zien. Leidinggevenden en professionals die duurzaam presteren hebben hier minder last van. Zij maken juist het verschil door ongemak niet te zien, als iets dat remt, maar als iets dat aanzet en vooruithelpt.

Wil je met jouw organisatie werk maken van duurzaam presteren met oog voor een veilige werkomgeving? Boek deze lezing met impactmeting en leer hoe je moedig, kritisch, origineel, non-conformistisch of juist verbindend gedrag kunt stimuleren.

Ik houd mijn zwakke punten liever verborgen voor mijn collega’s, anders lijk ik zo incompetent.

Duo-lezing met impactmeting

Met deze duo-lezing krijgt je organisatie het beste van Nederland voorgeschoteld.
Een drie-trapsraket, die echt impact heeft. Over duurzaam presteren en groeien naar een collectieve acceptatie van ongemak:

  1. Prof. Dr. Naomi Ellemers deelt de laatste inzichten uit onderzoek over succesvolle gedragsverandering.
  2. Impact-spreker ir. Coen Jutte laat jullie zelf ervaren hoe gedragsverandering werkt met een mix van bewustwording, gezamenlijke beleving, humor en muziek.
  3. Tot slot meten de wetenschappers van Universiteit Utrecht de impact op het gedrag van jullie medewerkers. De impact wordt gemeten via een korte vragenlijst na afloop van de lezingen. En dat wordt na vier weken nog een keer herhaald. We koppelen de resultaten terug aan de opdrachtgever met analyses en duiding over wat deze resultaten betekenen voor het team/de organisatie. Er is ook ruimte om enkele extra vragen, die voor jullie organisatie/team relevant zijn, toe te voegen aan de impactmeting zodat de uitkomsten nog bruikbaarder worden.

Kortom: kennis, inspiratie, actie én impact op topniveau!

Als leidinggevende wil ik anderen best meer ruimte geven, maar je moet ook weer niet de controle verliezen.

Voor wie?

Deze lezing is interessant voor alle afdelingen en/of organisaties, die aan de slag willen met duurzaam presteren met oog voor een veilige werkomgeving. Om een goede impactmeting te doen is de minimale groepsgrootte 100 personen.

Interesse?

Deze duo-lezing duurt ongeveer anderhalf uur tot een dagdeel en wordt afgestemd op jullie eigen situatie en vraag. Wil je meer informatie over de inhoud en de kosten, neem vrijblijvend contact op met Madelijn Strick.

Is het oké als ik mijn ideeën naar voren breng, of komt dat te assertief over?
  • Organisatie-psychologe Prof. Dr. Naomi Ellemers wil met haar onderzoeksteam van de Universiteit Utrecht beter begrijpen hoe je mensen kunt helpen hun gedrag te veranderen. Zij kreeg in 2010 de NWO-Spinozapremie: de hoogste onderscheiding in de Nederlandse wetenschap. NWO kent deze jaarlijks toe aan twee in Nederland werkzame onderzoekers die naar internationale maatstaven behoren tot de allerbeste wetenschappers wereldwijd.
  • Na conservatorium piano en TU Delft begon Coen Jutte zijn carrière bij Alfabeeld, een eigenwijs organisatie-advies bureau uit Amsterdam. Na enige tijd verbonden te zijn geweest aan Aberkyn, een change leadership-firm van McKinsey heeft hij nu met zijn bedrijf de Nootenkraker als veranderkundige een bloeiende adviespraktijk. Als één van de meest impactvolle sprekers over gedragsverandering werkt hij samen met de Universiteit Utrecht, die de impact van zijn lezingen onderzoekt.