Nieuws en agenda

Overzicht van nieuws- en agendaberichten gerelateerd aan de Future of Work Hub.

• Agenda

• Promotie: The Good, the Bad, and the Bureaucrat

tot
      Gabriela Szydlowski verdedigt haar proefschrift 'The Good, the Bad, and the Bureaucrat: Investigating Positive and Negative Public Sector Worker Stereotypes.'
    • Open sessie over democratie

tot
      Onderzoeksnetwerk Institutions for Open Societies (IOS) nodigt iedereen met een interesse in democratie en vooral early career onderzoekers uit voor dinsdag 28 mei. In deze bijeenkomst willen we voortbouwen op de huidige discussies en een open ruimte bieden om te werken aan gezamenlijke initiatieven en samenwerking tussen verschillende IOS platforms en daarbuiten.
    • Future of Work Conferentie over arbeidsmarkttekorten

tot
      Op 27 juni spreken we met wetenschappers én experts buiten de universiteit over arbeidsmarkttekorten, op het jaarlijkse Future of Work congres.