Nieuws en agenda

© iStockphoto.com
18 juli 2018
Aids komt in Nederland nauwelijks meer voor. Met hiv kun je gezond oud worden, schrijven Linda Duits en Pieter Brokx.
15 juni 2018
Speciale editie van PhiloSOPHIA: A Journal of Continental Feminism 8.1 (2018), door gastredacteuren Birgit Kaiser en Kathrin Thiele.
Young connected migrants
28 mei 2018
NWO organiseert op 2 juni 2018 een informatiemiddag over Vluchtelingen in de wetenschap in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.
9 mei 2018
Seks op z’n Duits is een selectie van Linda Duits’ columns in het Amsterdamse universiteitsblad Folia.
© iStockphoto.com
13 april 2018
De speciale editie 'Forced migration and digital connectivity in(to) Europe', gepubliceerd in Social Media + Society werd mede samengesteld door Koen Leurs.
27 maart 2018
Sandra Ponzanesi, leider van het ERC-project CONNECTINGEUROPE, organiseerde het congres in het kader van haar gasthoogleraarschap aan Columbia University.
16 maart 2018
Koen Leurs en Alison Harvey stelden een speciaal nummer samen met werken gepresenteerd op de conferentie van de AoIR (Association of Internet Researchers).
Moslima met koran.
8 maart 2018
Eva Midden praat mee over de uitdagingen, lessen en valkuilen die #MosqueMetoo met zich meebrengt.
23 januari 2018
Een speciale uitgave van "Popular Communication, The International Journal of Media and Culture".