Nieuws en agenda

14 januari 2019
Op 12 januari verscheen het essay 'Iedereen rijk! De schimmige beloften van het basisinkomen' van Ingrid Robeyns op Trouw.nl.
18 december 2018
Ingrid Robeyns pleit in de Annotatie niet voor of tegen een basisinkomen, maar wil wel dat we het debat op een grondige manier voeren.
Matthias Kramm
14 december 2018
Matthias Kramm heeft de Denis Goulet Memorial Prize 2018 gewonnen voor zijn paper 'Capability and Habit'.
29 november 2018
In juli verscheen 'Debunking Arguments in Ethics', een boek van Hanno Sauer bij Cambridge University Press.
29 november 2018
In september verscheen het boek 'Moral Thinking, Fast and Slow' van Hanno Sauer bij Routledge.
29 november 2018
In november 2018 en januari 2019 organiseren Yara Al Salman, Mariëtte van den Hoven en Dick Timmer de masterclass 'Nieren te koop?'.
8 november 2018
Op 5 oktober is het boek 'Zullen we contact houden. Hoe we de geest uit ons wereldbeeld verwijderen' van Rob van Gerwen verschenen.