Youth Education & Life Skills

De COVID-19-pandemie heeft laten zien dat globalisering en digitalisering mensen, steden en landen hebben verbonden op manieren die ons individuele en collectieve potentieel vergroten.

    kinderen werken samen in de klas

    Het heeft ook duidelijk gemaakt dat dezelfde krachten de wereld complexer en onzekerder hebben gemaakt. In deze veranderende meer diverse wereld is onderwijs niet meer alleen de jeugd academische vaardigheden aanleren, maar ze ook helpen om de hulpmiddelen en vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om met zelfvertrouwen deze wereld te navigeren.

    Om gelijke kansen te promoten, wijst wetenschappelijk onderzoek naar onderwijs en digitale technologie als preventieve hulpmiddelen om bewustwording te vergroten en toekomstige wereldburgers te vormen. Het impactvolle onderzoek van DoY-onderzoekers en -hubs is een oproep tot actie om inclusiviteit te vergroten in verband met aandacht voor de groeiende diversiteit van de jeugd. Het onderschrijft de rol van onderwijs om de effecten van risico's en onzekerheid te verminderen door docenten, scholieren en ouders uit te rusten met de faciliteiten, kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om met crises om te gaan als die opduiken, en daarmee hun veerkrachtigheid te vergroten.

    Domain chairs