Executive onderwijs

Op Executive Onderwijs website van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie vindt u het actuele aanbod van onze masterclasses en opleidingen. Hieronder vindt u een kort overzicht:

Specialisatieopleiding Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk

De specialisatieopleiding 'Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk' is een opleiding voor professionals met topdocenten uit de advocatuur, het bedrijfsleven en de wetenschap. In dit executive programma leert u meer over die aspecten van het aanbestedingsrecht die u nodig heeft om zo doelmatig en correct mogelijk te kunnen inkopen. 

Benieuwd naar onze interdisciplinaire aanpak?

Masterclass Maatschappelijke waarde in competitieve procedures

Uw keuze voor gunningscriteria en voor de methoden waarmee u de inschrijvingen zult beoordelen in competitieve procedures, is van essentieel belang voor het bereiken van duurzaamheids- en sociale doelstellingen. Kennis van juridische, economische en inkoop-technische aspecten helpt u in het gunningsproces om de juiste keuzes te maken.

Masterclass Samenwerking tussen lokale en regionale overheden

Lokale en regionale overheden willen hun taken steeds vaker uitvoeren in samenwerking met andere overheden. Succesvol samenwerken gaat echter niet vanzelf. Kennis van de politiek-bestuurlijke en juridische context is essentieel. Goed inzicht in beide disciplines helpt om een verantwoorde keuze te maken voor samenwerking en om deze succesvol vorm te geven. 

Benieuwd naar de ervaringen van onze cursisten?