PhD-IT-Programma voor de Publieke Sector

De Universiteit Utrecht wil graag dat haar onderzoek en onderwijs impact heeft op de maatschappij en ziet het dan ook als een prachtige kans om publieke organisaties te ondersteunen bij complexe ICT uitdagingen. Daarom heeft het departement Informatica in samenwerking met Career Services een interactief en betekenisvol PhD-IT-Programma ontwikkeld.

Mogelijkheden voor publieke organisaties én ICT-medewerkers

Met het PhD-IT-Programma bieden wij aan de ene kant publieke organisaties de mogelijkheid om ambitieuze jonge informatici aan te trekken. Aan de andere kant bieden wij ambitieuze ICT-medewerkers kansen voor een promotietraject om zich verder te ontwikkelen. Op deze manier brengen wij de uitdaging van de organisatie samen met de expertise van de Universiteit Utrecht.

Promoveren op een maatschappelijk vraagstuk

Nieuwe en huidige ICT-medewerkers van publieke organisaties kunnen zo naast hun werk promoveren op een uniek maatschappelijk vraagstuk. De focus bij deze groep duaal promovendi ligt, naast het wetenschappelijk en betekenisvol onderzoek doen, op het leren verspreiden van kennis en kunde binnen publieke organisaties.

Interesse?

Lees meer op de website: Duaal PhD-IT-Programma.

Coördinator Duaal PhD-IT-Programma