Studenten

Het Wetenschapsknooppunt Utrecht werkt bij veel projecten samen met studenten. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Summerschool Junior 2018

Meet the Professor

Tijdens Meet the Professor stappen hoogleraren van de Universiteit Utrecht op de fiets naar basisscholen om daar te vertellen over hun onderzoek. Als je als student meedoet aan Meet the Professor word je gekoppeld aan een hoogleraar. Vervolgens heb je een aantal keer contact om af te spreken hoe je hem of haar kan helpen met het bezoek aan de school. Dat gaat vooral om tips op onderwijskundig gebied. Klik hier voor meer informatie.

Summerschool Junior

In de zomervakantie twee weken op pad met leergierige kinderen, op bezoek bij allerlei faculteiten van de Universiteit Utrecht om onderzoek te doen en af en toe een ijsje of een spelletje tussendoor. Klinkt dit als een leuke zomerbaan? Hou de website in de gaten voor vacatures!

Stage lopen

Voor de ontwikkeling van lesmaterialen en evenementen zoeken we vaak stagiaires die enkele maanden betrokken zijn. Er is veel ruimte voor eigen ideeen en veel ondersteuning en begeleiding vanuit het Wetenschapsknooppunt. Neem contact met ons op als je interesse hebt. 

Vrijwilliger

Misschien ben je niet op zoek naar een stage, maar heb je wel interesse in het werk van het Wetenschapsknooppunt. Als je graag een bijdrage wilt leveren aan onze projecten, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.