Studenten

Het Wetenschapsknooppunt Utrecht werkt bij veel projecten samen met studenten. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Debuut

Stage lopen

Het Wetenschapsknooppunt is onderdeel van het Programmabureau van de Universiteit Utrecht. Bij het Programmabureau ontwikkelen en organiseren we verschillende publieksprogramma’s, waaronder die van het Wetenschapsknoopunt. Met deze programma's willen we mensen een realistisch beeld geven van wetenschap én hun nieuwsgierigheid en onderzoekende houding stimuleren.  Altijd staat interactie tussen wetenschappers en bezoekers centraal en helpen we wetenschappers met het creatief communiceren over hun onderzoek. Twee keer per jaar hebben we een vacature voor stagiaires die meewerken aan de organisatie van verschillende evenementen. 

Bekijk de actuele stagevacatures

Summerschool Junior

Bij Summerschool Junior ontdekken kinderen hoe leuk en fascinerend wetenschap is! Vier dagen lang is de Universiteit Utrecht het domein van jonge wetenschappers in de dop. Hier doen ze zélf onderzoek, bijvoorbeeld naar biodiversiteit, nepnieuws, chemische reacties en duurzaamheid. Wil jij Summerschool Junior organiseren, programma's ontwikkelen of in de zomervakantie twee weken op pad met leergierige kinderen? Hou de website in de gaten voor vacatures!

Bekijk de actuele vacatures voor Summerschool Junior

Vrijwilliger

Misschien ben je niet op zoek naar een stage, maar heb je wel interesse in het werk van het Wetenschapsknooppunt. Als je graag een bijdrage wilt leveren aan onze projecten, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.