Juniorbeurzen

Jaarlijks komen er tijdens Summerschool Junior 500 basis- en middelbare schoolkinderen naar de Universiteit Utrecht. Zij krijgen een week lang de gelegenheid om, net als een echte wetenschapper, zelf onderzoek uit te voeren en kritisch na te denken. 

Summerschool Junior 2018 Psychologie

Helaas is de mogelijkheid om deel te nemen aan Summerschool Junior niet voor ieder enthousiast kind weggelegd. Niet ieder kind komt van huis uit in aanraking met de wetenschap of heeft ouders met voldoende financiële middelen. Daarom is Summerschool Junior in 2018 begonnen met juniorbeurzen.

Ken jij een basisschoolleerling uit groep 5 t/m 8 die graag wil deelnemen aan Summerschool Junior, maar niet over voldoende financiële middelen beschikt? Dankzij sponsoren en donaties biedt Summerschool Junior de mogelijkheid om deze leerling tegen een klein tarief te laten deelnemen. 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie, of wil je een leerling aanmelden voor een beurs? Neem dan contact op via ssj.deelnemers@uu.nl. Nadat de beurs is toegekend, kun je de leerling inschrijven via onderstaande button.