Over ons

Summerschool Junior 2019 wordt georganiseerd door vier enthousiaste studenten, in samenwerking met het Wetenschapsknooppunt van de Universiteit Utrecht.

Anouk Hendriks

Leeftijd: 23

Studie: ik ben bezig met afstuderen van de master bestuurskunde aan de Universiteit Utrecht.

Functie bij SSJ: Coördinator Begeleiders

Waar ben je heel goed in: heel enthousiast worden van projecten zoals Summerschool Junior en daar dan veel energie in stoppen! 

Wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan: Ik ben vorig jaar vier maanden alleen gaan reizen in Azië. De drie leukste die ik daar heb gedaan waren duiken met walvishaaien, op een motor door Vietnam reizen en een week op een yoga-kamp alles leren over yoga en het boeddhisme. 

Anne van Puymbroeck
Anne van Puymbroeck

Leeftijd: 21

Studie: Stagiaire bij het Trimbos instituut

Functie bij SSJ: Coördinator Productie

Waar ben je heel goed in: Focussen op mijn doel

Wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan: Hiken in Angel's landing (Amerika), hier was een hele mooie berg waarbij je eerst een voetpad volgde en later een soort van moest klimmen op de berg waarbij je alleen nog maar een touw had om je aan vast te houden. Het was een stralende dag en toen we eenmaal boven waren was het uitzicht adembenemend!

Jouke Westland
Jouke Westland

Leeftijd: 27

Studie: Net afgestudeerd in Science Education and Communication, 

Functie bij SSJ: Coördinator Programma's

Waar ben je heel goed in: Dingen onthouden, ik heb een brede interesse en weet daarom veel feitjes waar ik vrij weinig aan heb. 

Wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan: Samen met mijn vriendin heb ik twee grote reizen gemaakt naar Australië en naar Canada. De ervaringen die we daar hebben opgedaan zal ik nooit vergeten.

Manon Waning
Manon Waning

Leeftijd: 23

Studie: Master Biology of Disease

Functie bij SSJ: Coördinator Deelnemers

Waar ben je heel goed in: Urenlang genieten in de zon met een goed boek.

Wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan: Ik vind stedentrips heel leuk! Zo ben ik afgelopen jaar in Rome en Lissabon geweest.

Sjors van Brakel
Sjors van Brakel

Leeftijd: 25

Studie: Ik werk als docent geschiedenis. Voordat ik mijn bevoegdheid als docent haalde, heb ik internationale betrekkingen gestudeerd.

Functie bij SSJ: Coördinator Programma's

Waar ben je heel goed in: Sudoku's oplossen en dingen onthouden (heel handig bij geschiedenis!). Ik hou verder van hardlopen, tennissen en muziek luisteren.

Wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan: De afgelopen jaren gaan we steeds met een groep vrienden naar het festival Paaspop. Na het bezoeken van een heleboel concerten slapen we dan in een 12 meter lange bus op de camping. Ik geniet altijd heel erg van het samen herinneringen ophalen en nieuwe herinneringen maken.

Eline Dondorp
Eline Dondorp

Leeftijd: 25

Werk: Communicatiemedewerker Wetenschapsknooppunt

Functie bij SSJ: Praktische ondersteuning en communicatiewerkzaamheden

Waar ben je heel goed in: Ik heb een heleboel kamerplanten die goed groeien en bloeien, dus blijkbaar heb ik groene vingers. Daarnaast kan ik boeken lezen, op vakantie gaan en lekker eten als de beste!

Wat is het leukste dat je ooit hebt gedaan: Mijn baan bij het Wetenschapsknooppunt krijgen! Daardoor kan ik me nu bezighouden met superleuke projecten als Summerschool Junior.

Maarten Reichwein
Maarten Reichwein Summerschool Junior

Leeftijd: 50

Werk: Projectmanager Wetenschapsknooppunt

Functie bij SSJ: Directeur Summerschool Junior

Waar ben je heel goed in: Samen plannen maken om meer aan wetenschap te doen.

Wat is leukste dat je ooit  hebt gedaan: Ooit was ik kapitein op de rondvaart; leukste vakantiebaan ooit.