PO Conferentie 2021

Op woensdag 3 februari 2021 is de tweede PO Conferentie Regio Utrecht. De conferentie vindt (online) plaats tussen 15.00 en 18.30 uur. Wil je een workshop geven of poster presenteren? Dien voor 1 oktober een voorstel in!

Wat is de PO conferentie?

Tijdens de PO conferentie ontmoeten leraren, pabo-docenten, schoolleiders en onderzoekers uit de regio Utrecht elkaar. We delen de laatste inzichten uit onderzoek dat wordt gedaan op kennisinstellingen, als ook onderzoek dat wordt uitgevoerd op de school zelf (bijvoorbeeld in PLG’s, ontwikkelteams, werkplaatsen onderwijsonderzoek of R&D teams). Op deze manier verbinden we Utrechts onderwijsonderzoek en de lespraktijk, zodat onderzoekers en onderwijsprofesionals van elkaar kunnen leren. Zo leveren we samen een bijdrage aan het versterken van het onderwijs voor alle leerlingen.

Workshop geven of poster presenteren?

Wil je op de PO conferentie een workshop geven of poster presenteren over je onderzoek? Dien dan uiterlijk 1 oktober een voorstel in via het formulier. Hieronder lees je hoe je dit doet.

Terugblik PO Conferentie 2020

Bekijk hoe het programma van de PO conferentie 2020 eruitzag, lees meer over de workshops die zijn gegeven en bekijk de posters die zijn gepresenteerd.

Contact

Heb je een vraag? Neem dan contact op met po@uu.nl.

Organisatie

De PO Conferentie Regio Utrecht is een initiatief van het PO Partnerschap Provincie Utrecht. Deze conferentie is de opvolger van de W&T Academie. 

Meer weten over onderwijsonderzoek en de relevantie ervan voor de praktijk? Het PO Partnerschap is het hele jaar door actief! Zo organiseren we zes keer per jaar een PO Matinee Café met wisselende thema’s.