Het begeleiden van onderzoek van studenten is een ingewikkeld proces dat zich afspeelt tussen twee individuen. De aard en mogelijkheden van de student, de begeleider, en het type onderzoek bepalen wat op welk moment de beste interventie is. In deze cursus leren deelnemers hun eigen handelingsrepertoire te vergroten. Wij bieden handreikingen voor begeleiders, zoals een begeleidingsprotocol, voorbeelden van "good practices" en tips om met kritieke momenten in het begeleidingstraject om te gaan.

Meer informatie over de inhoud van de cursus.

Data

• Er is een Nederlandse en een Engelstalige variant van deze cursus. De Nederlandse variant wordt naar verwachting in het voorjaar van 2018 aangeboden, de Engelse in het najaar van 2018. Heeft u interesse in de Nederlandse cursus, neem dan s.v.p. contact met op met Joris Veenhoven (zie zijn contactgegevens hieronder)

Kosten

De kosten bedragen € 750,- per persoon voor medewerkers van de Universiteit Utrecht / UMC, inclusief literatuur. Externe deelnemers: € 810,- inclusief literatuur.

Contact en meer informatie

Joris Veenhoven: j.veenhoven@uu.nl, 030 253 1301