NWD 2023

Praktische informatie

De jaarlijkse conferentie is vanwege gezondheidsrisico’s definitief verplaatst van eind januari naar half april. De 29e editie van de NWD zal plaats­vinden op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2023.

In­schrij­ven
De in­schrij­ving voor de NWD start op 7 december 2022 om 10:00 uur. De inschrijving eindigt op 21 december 2022 om 9.00 uur.
De aanmelding gaat niet op volgorde van inschrijving, maar op basis van het aantal inschrijvingen beslissen wij of er wordt geloot.

Aanmelden met een tweepersoonskamer heeft onze voorkeur, zodat we zoveel mogelijk deelnemers kunnen toelaten tot de conferentie!

 

Prijzen NWD 2023
Deelname met éénpersoonskamer: € 460,00
Deelname met twee/driepersoonskamer: € 425,00
Deelname zonder overnachting: € 365,00

*) wanneer je hebt deelgenomen aan de docentenprijsvraag, dan ontvang je de uitslag voor de sluiting van de inschrijving van de NWD en dus voor de betaling.

Betaling
Betaling voor NWD 2023 vindt plaats na toewijzing van een deelnameplaats via ons registratiesysteem Aanmelder. Let op, betaling kan uitsluitend via iDeal. Deelnemers buiten Nederland kunnen contact opnemen met de organisatie: nwd@uu.nl

Locatie
De NWD vindt plaats in hotel NH Noordwijkerhout conference hotel de Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout.

Busservice
Voor de treinreizigers is er een busservice geregeld. Er rijdt een extra bus naar De Leeuwenhorst. Deze vertrekt om 10:05 uur vanaf station Leiden – uitgang Centrum.
Let op: dit is niet de reguliere Leeuwenhorst Express. Zaterdagmiddag na de lunch kunt u met de bus terug naar station Leiden. De buskaart (retour à 6 euro) koopt u in NH Leeuwenhorst bij het secretariaat van de NWD (Boston 10).

Inschrijven workshops en lezingen
Vanaf half maart krijg je de gelegenheid om je in te schrijven voor workshops en lezingen. Hierover zul je een email ontvangen van ons. Informatie over het programma en de samenvattingen van de bijdragen zijn tzt te vinden op onze vernieuwde NWD app en op onze website. Meer informatie over de app ontvang je voor aanvang van de inschrijving.