Collegereeks

Woensdag 25 januari 2023
Collegereeks: Van wetenschap naar praktijk - in het voortgezet onderwijs

De reeks openbare colleges rondom het thema ‘Van wetenschap naar praktijk’ vervolgen we op 25 januari met een avond over feedback. In deze reeks spreekt opleider, docent geschiedenis en VO-docent van het jaar 2022, Erik Ex met wetenschappers en leraren die nieuwe inzichten verschaffen voor het dagelijks werk in de klas. Na de lezing is er tijd om bij te praten bij een borrel.

Op 25 januari zijn Hilly Drok en Renske de Kleijn te gast om te praten over formatief handelen, feedback geven en ontvangen. Hilly Drok is lerares Nederlands en geeft daarnaast trainingen en schrijft voor Toetsrevolutie. Hilly is specialist in formatief handelen en feedback. Renske de Kleijn is universitair docent en verbonden aan het onderwijscentrum van het UMC Utrecht. Zij promoveerde op feedbackpercepties en heeft gewerkt als adviseur en trainer op het gebied van onder meer feedback en toetsing. 

Voor wie?
Alle studenten en alumni van de Graduate School of Teaching zijn van harte uitgenodigd om de collegereeks bij te wonen. Leraren in het voortgezet onderwijs, lerarenopleiders en andere geïnteresseerden zijn ook zeer welkom. Bij overtekening hebben GST-studenten en alumni voorrang boven andere doelgroepen.

Volgende bijeenkomsten
De data voor de volgende bijeenkomsten zijn ook al bekend:
14 februari 2023
18 april 2023

Datum, tijd, locatie & kosten

Datum

Woensdag 25 januari 2023

Tijd

19:00 – 21:00 uur. Het college wordt afgesloten met een borrel

Locatie

Marinus Ruppertgebouw - zaal WIT, Utrecht Science Park, Leuvenlaan 21, 3584 CE Utrecht 

Kosten

Aan het bijwonen van dit college zijn geen kosten verbonden