Aan de slag

Geïnteresseerd in de leerlijnentool? Hieronder helpen we je op weg met uitgewerkte voorbeelden, en onder meer een stappenplan. De handleiding en een aantal voorbeelden geven de benodigde informatie.

Handreikingen

Een uitgewerkte leerlijn ingevuld in de leerlijnentool is een schakel in het proces van bedenken van een leerlijn tot het implementeren van een leerlijn. Bekijk in het stappenplan hoe je dat proces kunt doorlopen.

De leerlijnentool is zeer gebruiksvriendelijk en werkt intuïtief. Als je een leerlijn hebt aangemaakt moet je zorgen dat de juiste mensen toegang hebben tot de beheerkant. Studenten dienen de tool te kunnen inzien via Blackboard. Tevens moet duidelijk zijn wie verantwoordelijk is voor het up-to-date houden van de tool. Zie hiervoor onze suggesties in het document ‘procedures’.

In de handleiding staat kort en bondig uitgelegd, geïllustreerd middels screendumps, hoe je een leerlijn kunt aanmaken. Je kunt de handleiding aanvragen bij Lonneke Schellekens.
Je kunt ook terecht bij Lonneke Schellekens als je vragen hebt over het bouwen van een leerlijn in de leerlijnentool, of het gebruik van de leerlijnentool door docenten en studenten.