Onderwijs geven op afstand

Vanaf 26 april wordt er 35% onderwijs op locatie aangeboden. Er is geen verplichting om naar locatie te komen. Ook dit laatste blok van het collegejaar is het mogelijk om studie en werk volledig online te doen. Daarnaast wordt bekeken welke aanvullende activiteiten weer op locatie plaats kunnen vinden, zoals samenwerken aan een project in een onderwijsruimte, mentor- en tutorgesprekken op locatie en kleinschalige activiteiten gericht op onderwijs georganiseerd door studieverenigingen. Geplande tentamens, practica en de begeleiding van kwetsbare studenten (door tutoren, studentenpsychologen, studieadviseurs, studentendecanen) kunnen ook doorgaan op locatie. Veelgestelde vragen over lesgeven in een anderhalve meter setting vind je op intranet.

Als docent of coördinator bepaal je wat nodig is om de stof zo goed mogelijk te behandelen, in de nieuwe omstandigheden. Hieronder vind je per onderwijsvorm een overzicht van mogelijkheden en hulpmiddelen. Ook vind je informatie over online proctoring.

Kijk voor meer informatie over het coronavirus op www.uu.nl/coronavirus. Daar vind je ook de coronacheck en de FAQ rond gezondheid en besmetting.