Workshops en webinars

Om overzichtelijk te maken welk aanbod voor docentontwikkeling er is, presenteren CAT en haar partners het aanbod aan workshops en webinars elk half jaar in een totaaloverzicht. Zo zie je afhankelijk van je interesse en beschikbaarheid overzichtelijk welke workshops en webinars gegeven worden. Wacht dacht je van 'Herontwerp je onderwijs met blended learning', 'Doeltreffend digitaal toetsen' of 'Kennisclips'? Bekijk het aanbod van deze en vele andere interessante workshops en webinars en schrijf je in. Deelname is gratis.

Naar overzicht workshops & webinars
 • Agenda

  • Stappenplan voor het bespreken van morele vraagstukken

   tot
   Tijdens deze sessie diepen we een casus uit door middel van het Utrechtse stappenplan, een methode voor moreel beraad. Het stappenplan leent zich met name voor het bespreken van concrete morele vraagstukken.
  • Opening van het Academisch Jaar 2024-2025

   tot
   De jaarlijkse viering van de Opening van het Academisch Jaar van de Universiteit Utrecht vindt plaats op 2 september 2024.
  • Onderzoek van promovendi begeleiden

   tot
   In deze cursus leer je omgaan met de verschillende rollen die je hebt bij het begeleiden van promovendi, en vergroot je je eigen handelingsrepertoire.
  RSS Meer webinars