Docentontwikkeling

Of je nu een beginnend of een (ver)gevorderde docent bent. De UU biedt diverse cursussen en programma’s aan op verschillende niveaus. Het UU-brede aanbod voor docentontwikkeling bekijk je op de pagina Docentontwikkeling.

Het CAT biedt samen met Educate-it en Onderwijsadvies en Training (gratis) workshops, webinairs en online modules voor docenten aan. Het aanbod van Educate-it richt zich specifiek op hoe je als docent je onderwijs kunt versterken of (her)ontwerpen met de inzet van digitale technologie. Educate-it biedt workshops, webinars en online modules aan over blended learning, hybride onderwijs, afstandsonderwijs, kennisclips en nog veel meer. Bekijk hier de agenda voor het actuele aanbod van workshops en webinars van het CAT. 

Daarnaast kan je bij ons terecht voor onderwijskundig advies en training op maat. Denk hierbij aan een één-op-één adviesgesprek met één van onze onderwijskundig adviseurs, een brainstorm bij een sectie- of afdelingsoverleg of op maat gemaakte workshops voor jouw faculteit. Heb je behoefte aan een adviesgesprek, een workshop op maat of wil je met je docententeam een cursus(onderdeel) herzien en aanpakken? Neem dan contact op met Educate-it via Teaching Support.