Totaaloverzicht aanbod

Een docent van de UU geeft les aan studenten

Als medewerker met een onderwijstaak kan je gebruikmaken van allerlei soorten ontwikkelaanbod op het gebied van onderwijs. Van cursus tot leergang en van workshop tot webinar. 

Het aanbod in onderstaande lijst is gericht op het voorbereiden, geven en evalueren van onderwijs. Ben je op zoek naar aanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en professionele vaardigheden? Raadpleeg dan de Development Guide op intranet (login vereist).

Online sessies over inclusieve gespreksvoering

Vanuit het CAT wordt een reeks online sessies georganiseerd met als doel docenten te ondersteunen bij het navigeren in gesprekken met en tussen studenten rondom de huidige situatie in Gaza en de demonstraties bij onze universiteit.

Naar de sessies

MOOC's

Een MOOC (Massive Open Online Course) is een online cursus die open toegankelijk is. Dit betekent dat MOOC's kosteloos gevolgd kunnen worden door lerenden van over de hele wereld. De Universiteit Utrecht heeft inmiddels acht MOOC's ontwikkeld, elk gekoppeld aan één van de vier strategische onderzoeksthema’s van de Universiteit Utrecht.

Bekijk de MOOC's