Interessante workshops over Teaching and Learning

Heb je een passie voor lesgeven en leren? Wil je je verdiepen in een systematische, evidence based aanpak om je onderwijs te verbeteren, vaak aangeduid als de Scholarship of Teaching and Learning (SoTL)? Of ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei en ontwikkeling op het gebied van doceren en leren? Als een van deze vragen je interesse wekt, dan hebben we een uitzonderlijke kans voor je.

Het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) van de Universiteit Utrecht is er trots op gastheer te zijn van de International Society for the Scholarship of Teaching and Learning (ISSOTL) conferentie in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De conferentie zelf is inmiddels helemaal volgeboekt, maar we hebben een een exclusief aanbod voor bezoekers van de Universiteit Utrecht en andere onderwijsinstellingen in Nederland. Je bent uitgenodigd om deel te nemen aan onze pre-conferentie workshops die gepland staan op woensdag 8 november. Grijp deze uitzonderlijke kans om workshops bij te wonen die worden geleid door experts op het gebied van onderwijzen en leren van over de hele wereld. We kijken ernaar uit u te verwelkomen.

De workshops worden in het Engels gegeven en meer informatie over de inhoud van workshops en hoe je je kunt registreren vind je via onderstaande link.

Meer informatie (Engels)