• Agenda van het Centre for Academic Teaching and Learning

• 5 mrt

Research planning and time management / onderzoeksplanning en timemangement

tot
      This training helps PhD students to improve their planning and time management skills.
    • 5 mrt

SIG Interdisciplinariteit

tot
      De komende SIG-bijeenkomst richt zich op interdisciplinaire scripties. Er zullen voorbeelden besproken worden van interdisciplinaire scripties, met de mogelijkheid om aanvullende ervaringen over dit onderwerp te delen.
    • 7 mrt

OnderwijsFestival

tot
      Donderdag 7 maart 2024 vindt hét onderwijsevenement van de UU weer plaats: het OnderwijsFestival.
    • 14 mrt

Teaching in Higher Education (BKO/UTQ Course in English)

tot
      Course for university teachers who would like to enrich their understanding of student learning and improve their own teaching practice and design of courses.
    • 21 mrt

Workshop alternatieve toetsvormen

tot
      Er zijn veel verschillende vormen om te toetsen. Hoe kies je nu een geschikte toetsvorm?
    • 26 mrt

Meer grip op het leerproces

tot
      In deze workshop gaan we kijken hoe studenten meer grip op hun leerproces kunnen krijgen door te kijken naar de keuzes die zij maken tijdens hun leerproces en de leerstrategieën die zij inzetten.
    • 4 apr

Workshop Toetsanalyse

tot
      Wil je weten hoe je een toets in Remindo moet analyseren? Wat moet je doen als je toets slecht is gemaakt, of als veel studenten een vraag goed of juist fout hebben gemaakt?
    • 9 apr

Kennisclips 1, 2, 3, GO! Deel 1: Hoe ontwerp je een kennisclip?

tot
      In de eerste workshop van deze serie leer je wat een kennisclip is en hoe je een kennisclip ontwerpt.