Werkplekken en docentenkamer

Werkplekken in de Universiteitsbibliotheek Uithof

Het Centre for Academic Teaching and Learning biedt een plek waar docenten elkaar kunnen ontmoeten en onder het genot van een kop koffie ervaringen en kennis kunnen delen. Ook zijn hier flex-werkplekken beschikbaar waar elke docent met een laptop rustig kan werken. Kom naar het Centre for Academic Teaching and Learning op de eerste verdieping van de UniversiteitsbibliotheekĀ op de Uithof om van deze faciliteiten gebruik te maken.

Docentenkamer

De docentenkamer is bedoeld voor alle docenten van de Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Dit is een ruimte waar men kan overleggen en elkaar ontmoeten. De docentenkamer is voorzien van:

  • Een overlegtafel voor ongeveer 10 personen;
  • Een smart touchscreen die gebruikt kan worden voor presentaties, brainstormsessies, etc.;
  • Kantoorartikelen;
  • Een afsluitbare kast waar waardevolle spullen in bewaard kunnen worden.

De docentenkamer is van maandag tot en met vrijdag geopend en vrij toegankelijk. Helaas is het niet mogelijk om de ruimte te reserveren voor een overleg. Op zoek naar een overlegruimte die wel gereserveerd kan worden? Neem dan even contact op met cat@uu.nl, dan kunnen wij hierbij helpen.

Flex-werkplekken

Voor docenten die geconcentreerd willen werken, zijn er 16 flex-werkplekken beschikbaar. Deze plekken zitten vlak naast de docentenkamer en zijn voorzien van docking stations, waar men met een laptop van de Universiteit Utrecht op kan werken. Uiteraard kan er ook met een eigen laptop aan deze tafels gewerkt worden.

De werkplekken zijn geopend tijdens de openingstijden van de Universiteitsbibliotheek Uithof.

Heb je tips of mis je informatie op onze website? Mail dan naar cat@uu.nl