SIG Motivatie

De Special Interest Group Motivatie heeft als algemene doelstelling kennis op het gebied van motivatie te vergroten, te onderzoeken en te delen met anderen. Deelnemers maken tijdens de bijeenkomsten kennis met gangbare en actuele theorieën over motivatie en kunnen hun ervaringen delen met anderen. Er zal vier keer peer jaar een interactieve bijeenkomst georganiseerd worden, met elk een eigen thema. Thema's zijn bijvoorbeeld de Self-Determination Theory, het MUSIC model van academische motivatie en Theory of Flow

Doelgroep: onderwijsprofessionals in de breedste zin, docenten, onderwijskundigen, beleidsmedewerkers en andere geïnteresseerden. 

Iedereen is welkom en kan ten alle tijde aansluiten bij de SIG. 

Klik hier om je aan te melden voor de SIG Motivatie!

  • Dit zijn de geplande bijeenkomsten voor deze SIG:

    Helaas zijn er momenteel geen evenementen van dit organisatieonderdeel of thema.

    RSS

LET OP: Aan een nieuwe bijeenkomst wordt gewerkt - het wordt waarschijnlijk medio november.

Een tip: de keynote van het Teachinglearninglab-herfstfestival op 27 november 2020 door Ralph Meulenbroeks heeft 'motivatie ten tijde van afstandsonderwijs' als thema. Klik hier voor meer informatie.

Een vraag: Wij zoeken nog uitbreiding voor ons trekkers-team, want met meer body en volume hebben we meer impact. Als je zin en tijd hebt, sluit je aan en laat je meeslepen in de motivatie-SIG. Je kunt contact opnemen met een van de trekkers, zie onderaan de site.

Trekkers van deze SIG: