Docentencommunity TAUU

Activiteit van de Teaching Academy Utrecht University.

De docentencommunity TAUU (Teaching Academy Utrecht University) is een netwerk voor en door docenten van de Universiteit Utrecht. Ons uitgangspunt is: als docent leer je ontzettend veel van elkaars ervaringen en het is ook heel erg leuk. Daarom kun je bij TAUU bloggen, vragen stellen aan elkaar en op die manier ervaringen uitwisselen. Zo kun je er bijvoorbeeld lezen hoe anderen omgaan met hybride onderwijs.

De docentencommunity heeft ook een TAUU Council en deze wordt gevormd door een aantal docenten. Samen halen zij uit de docentencommunity op wat er speelt en creëren zij hier aandacht voor; ze zijn de stem van de docentencommunity. Als er iets is wat je met hen wilt bespreken, zorgen, ideeën of vragen bijvoorbeeld, kom dan lang bij de TAUU Office Hours. Deze vinden elke maandag plaats en de hele planning hiervan staat online.

Wil je meekijken wat er in het netwerk gebeurt? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief, meld je aan voor de besloten Linkedingroep voor UU-docenten en volg ons op Twitter.

TAUU verbindt docenten