Advies & ondersteuning

Aan de slag met het ontwikkelen of innoveren van je onderwijs? Je kunt bij het CAT en partners terecht voor (onderwijskundig) advies. Bijvoorbeeld over de inrichting van je onderwijsruimtes, welke tools je kunt gebruiken om studenten te actief te betrekken of hoe je onderwijs interdisciplinair kunt maken. Ook kun je onderwijskundig advies inhuren via de Educatieve Middelen Pool.

Professioneel consult
Heb je (praktische) vragen over je onderwijs? Docenten kunnen bij Onderwijsadvies & Training terecht voor didactisch advies in de vorm van een professioneel consult.

Advies bij inzet van IT-tools
Educate-it ondersteunt docenten om hun onderwijs te versterken en aan te passen aan het onderwijs van de toekomst. Educate-it ondersteunt in het praktische gebruik van IT-tools en bij het (her)ontwerpen van onderwijs naar blended learning. 

Educatieve Middelen Pool
De Educatieve Middelen Pool (EMP) biedt faculteiten de mogelijkheid om onderwijskundig advies in te huren voor kwaliteitsverbetering en innovatie van het onderwijs.

Ondersteuning USO-projecten
Het Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs bevordert de professionalisering van docenten en stimuleert onderwijsinnovaties.