SIG Didactiek in onderwijs aan professionals

De UU zet in op Leven Lang Leren. Studeren naast het werk wordt steeds gewoner en als gevolg hiervan groeit het cursusaanbod voor professionals sterk. Het verzorgen van dit onderwijs stelt eigen eisen aan de docent.

Deze wil docenten bij elkaar brengen die ervaring hebben met het geven van postacademisch en executive onderwijs of op het punt staan hiermee te beginnen. Het doel is om te leren van elkaars ervaringen en te verkennen welke eigen didactische eisen het onderwijs aan professionals met zich meebrengt. Zo wil deze SIG een expertisenetwerk vormen dat ondersteunend is aan het inhoudelijk organiseren van onderwijs aan professionals.

Trekkers: Arnold Wilts en Mirelle Stukstette

Klik hier om je aan te melden voor de SIG Didactiek in onderwijs aan professionals!

Contact: cat@uu.nl

De SIG-bijeenkomsten zijn toegankelijk voor iedereen. Dit zijn de leden die regelmatig naar de bijeenkomsten van de SIG Didactiek in onderwijs aan professionals komen:

Onderzoeker
Universitair docent