STUF: Subsidies voor studenten

Word Vriend van STUF

Word ook Vriend van STUF

Een goede start van je studentenleven?
Word Studentvriend van het Utrechts Universiteitsfonds!

Voor slechts € 10 per jaar hoef je het niet te laten.

Je profiteert direct*:

• Je draagt bij aan activiteiten voor én door Utrechtse studenten, zoals studiereizen, symposia, debatten, muziek, sport, theater en sociaal-maatschappelijke initiatieven. Je kunt zelf ook subsidie aanvragen voor jouw eigen project.
  • Je krijgt als welkomstcadeau de limited UU-hoodie (normaal €28,50). Op=op!
  • Je kiest je eigen studie-, studentenvereniging of Incluusion, waaraan je de helft (€5,-) van jouw Vriendschapsbijdrage doneert.
  • Je profiteert van extra korting bij OHRAverzekeringen.
  • Je maakt het hele studiejaar kans op vrijkaarten voor evenementen die door STUF worden gesteund.

What to do?

1. Lees de voorwaarden en meld je aan als Studentvriend door dit formulier in te vullen.

2. Je kunt je sweater op woensdagen tussen 13 en 17 uur ophalen in het Bestuursgebouw op het Science Park.

STUF Diagram
Door de studentencommissie gesponsorde activiteiten

STUF staat voor

....de studentencommissie van het Utrechts Universiteitsfonds. Wij behandelen subsidieaanvragen van individuele studenten en die van studenten-, sport- en studieverenigingen. In het diagram hiernaast is te zien onder welke categorieën deze aanvragen zoal vallen.

STUF heeft als missie de ontplooiing van de Utrechtse student te stimuleren buiten de collegebanken om. Door middel van subsidies komt het initiatief van een student sneller van de grond. Dus ben je een gedreven, gepassioneerde UU-student die bomvol ideeën zit? Schroom dan niet om een subsidieaanvraag in te dienen.

Je kunt voor advies en antwoorden op je vragen elke woensdagmiddag langskomen tijdens het spreekuur tussen 15.00 en 18.00 uur. We zitten in kamer 0.36 van het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8 te Utrecht.
Ook kan je ons bellen op dezelfde tijdstippen via 030 - 253 96 28, of een mail sturen naar stuf@uu.nl. We zijn het gehele jaar aanwezig, behalve in de maand juli, waarin we reces hebben.
Volg ons op Facebook om erachter te komen welke soort activiteiten we zoal subsidiëren. Zo kun je zelf inspiratie opdoen én kans maken op vrijkaartjes voor bepaalde gesubsidieerde evenementen.

STUF 2019-2020
STUF 2019-2020. Vlnr: Derek te Veldhuis, Teuntje van der Horst, Janneke Pruijsen, Leonie Schiphorst

STUF 2019-2020

De studentencommissie 2019-2020 bestaat uit:

• Derek te Veldhuis (Master Bestuur & beleid)
  • Teuntje van der Horst (Bachelor Communicatie- & informatiewetenschappen)
  • Janneke Pruijsen (Master Sustainable Business and Innovation)
  • Leonie Schiphorst (Bachelor Onderwijswetenschappen)

Het Yvoor Fonds

Het Universiteitsfonds beheert ook het Yvoor Fonds, een door voormalig collegevoorzitter Yvonne van Rooy opgericht Fonds op Naam met als doel de brede, internationale ontwikkeling van ambitieuze en talentvolle Utrechtse studenten te stimuleren. Het fonds stelt hiervoor aanmoedigingsbeurzen beschikbaar, waarmee studenten een kort studieverblijf in het buitenland kunnen realiseren, bijvoorbeeld als deelnemer aan een Summer School. Weten of je aanspraak kunt maken op dit fonds? Bekijk de criteria.

Steun ons werk, word Vriend!

Ons subsidiebudget is afkomstig van donaties van Vrienden: studenten, alumni (afgestudeerden) en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Donaties van Studentvrienden komen rechtstreeks ten goede aan de subsidiepot voor studenten. Door Vriend te worden van het Universiteitsfonds ondersteun je dus niet alleen ons werk maar ook je eigen studentenorganisatie. Meld je daarom nu aan als Vriend.

Heb je ons logo nodig? Download ze hier:

Logo zwart (NL)

Logo wit (NL)

Logo zwart (EN)

Logo wit (EN)

Voorwaarden Studentvriendschap

Door Studentvriend van het Utrechts Universiteitsfonds te worden geef je een doorlopende machtiging af. Het Utrechts Universiteitsfonds zal jaarlijks jouw bijdrage van € 10,= incasseren. Deze doorlopende machtiging blijft gelden totdat je deze uiterlijk 1 maand voor het nieuwe collegejaar (dus vóór 1 augustus) opzegt. Opzeggen kan door een e-mail met je gegevens te sturen naar ufonds@uu.nl.
Je betaalt minimaal één jaar de bijdrage van € 10,=.
Als je het niet eens ben met de afboeking van jouw bijdrage kan je het bedrag laten terugboeken. Neem in dit geval binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank en vraag hen naar de voorwaarden.
Als je gedurende het eerste jaar van je vriendschap je eerste bijdrage van € 10,= terugboekt, wordt de UU-hoodie à € 28,50 in rekening gebracht.
Je wordt als Studentvriend van het Utrechts Universiteitsfonds als donateur geregistreerd in de database van de Universiteit Utrecht.