STUF: Subsidies voor studenten

STUF Diagram
Door de studentencommissie gesponsorde activiteiten

STUF staat voor

....de studentencommissie van het Utrechts Universiteitsfonds. Wij behandelen subsidieaanvragen van individuele studenten en die van studenten-, sport- en studieverenigingen. In het diagram hiernaast is te zien onder welke categorieën deze aanvragen zoal vallen.

STUF heeft als missie de ontplooiing van de Utrechtse student te stimuleren buiten de collegebanken om. Door middel van subsidies komt het initiatief van een student sneller van de grond. Dus ben je een gedreven, gepassioneerde UU-student die bomvol ideeën zit? Schroom dan niet om een subsidieaanvraag in te dienen.

Je kunt voor advies en antwoorden op je vragen elke woensdagmiddag langskomen tijdens het spreekuur tussen 15.00 en 17.00 uur. We zitten in kamer 0.36 van het Bestuursgebouw, Heidelberglaan 8 te Utrecht. Ook kan je ons bellen op dezelfde tijdstippen via 030 - 253 96 28, of een mail sturen naar stuf@uu.nl. We zijn het gehele jaar aanwezig, behalve in de maand juli, waarin we reces hebben.
Volg ons op Facebook om erachter te komen welke soort activiteiten we zoal subsidiëren. Zo kun je zelf inspiratie opdoen én kans maken op vrijkaartjes voor bepaalde gesubsidieerde evenementen.

STUF 2017-2018
STUF 2017-2018. Vlnr: Nico Graat, Rozemijn Jansen, Christien van Campen en Jesse Wijlhuizen

STUF 2017-2018

De studentencommissie 2017-2018 bestaat uit:

• Rozemijn Jansen (psychologie, studievereniging U.P.V. Alcmaeon)
  • Christien van Campen (communicatie- en informatiewetenschappen, studievereniging Contact en studentenvereniging UMTC en BuddygoDutch)
  • Jesse Wijlhuizen (sociologie, studievereniging Usocia)
  • Nico Graat (muziekwetenschap, studievereniging Hucbald)

Het Yvoor Fonds

Het Universiteitsfonds beheert ook het Yvoor Fonds, een door voormalig collegevoorzitter Yvonne van Rooy opgericht Fonds op Naam met als doel de brede, internationale ontwikkeling van ambitieuze en talentvolle Utrechtse studenten te stimuleren. Het fonds stelt hiervoor aanmoedigingsbeurzen beschikbaar, waarmee studenten een kort studieverblijf in het buitenland kunnen realiseren, bijvoorbeeld als deelnemer aan een Summer School. Weten of je aanspraak kunt maken op dit fonds? Bekijk de criteria.

Steun ons werk, word Vriend!

Ons subsidiebudget is afkomstig van donaties van Vrienden: studenten, alumni (afgestudeerden) en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Donaties van Studentvrienden komen rechtstreeks ten goede aan de subsidiepot voor studenten. Door Vriend te worden van het Universiteitsfonds ondersteun je dus niet alleen ons werk maar ook je eigen studentenorganisatie. Meld je daarom nu aan als Vriend.

Heb je ons logo nodig? Download ze hier:

Wit logo STUF

Zwart logo STUF