Werken bij ITS

Information and Technology Services (ITS) biedt professionele IT-diensten aan medewerkers en studenten van de Universiteit Utrecht om hen optimaal te ondersteunen bij hun werk, studie en onderzoek. Bij ITS werken momenteel ruim 150 medewerkers verdeeld over 8 afdelingen.

IT-professionals

ITS is regelmatig op zoek naar ambitieuze, inspirerende IT-professionals die hun expertise graag inzetten voor de continue innovaties en eigentijdse technologie.

Optimaal ontplooien

Werken bij ITS betekent werken in een interessante, innovatieve en dynamische omgeving, waar je als IT-er de kans krijgt om je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien op je eigen vakgebied. De cultuur bij ITS is open, collegiaal en klantgericht.

Iets voor jou?

Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau, heb je ervaring in de IT als beheerder, projectmanager of business analist? Ben je analytisch, klantgericht en een echte teamplayer en heb je net als wij de ambitie om de IT dienstverlening van de Universiteit Utrecht naar een hoger plan te tillen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Een overzicht van de huidige IT vacatures binnen de Universiteit Utrecht:

Locatie

ITS is gevestigd in het Bestuursgebouw op Utrecht Science Park/De Uithof waar hoogwaardige kennis en bedrijvigheid gefaciliteerd en bij elkaar gebracht worden. Utrecht Science Park wordt gekenmerkt door een interessante architectuur en een levendige universitaire gemeenschap met studentenwoningen, winkels en diverse horecagelegenheden.