25 augustus 2017

Zes studenten genomineerd voor facultaire scriptieprijs Geesteswetenschappen

Uit de voordrachten voor de facultaire scriptieprijzen Geesteswetenschappen zijn er zes genomineerd. Zij maken nog kans om tijdens de feestelijke opening van het facultaire jaar bij te worden verkozen tot beste scriptie van het afgelopen jaar.

Genomineerd voor de beste scriptie in de categorie onderzoeksmaster:

Genomineerd voor de beste scriptie in de categorie academische master:

De jury bestond dit jaar uit:

• Prof. dr. Ton Hoenselaars, hoogleraar Vroegmoderne Engelse letterkunde, voorzitter
  • Dr. Judith Keilbach, universitair docent Televisiewetenschap
  • Dr. Menno Lievers, universitair docent Filosofie
  • Dr. Liesbeth van de Grift, universitair docent Geschiedenis van de internationale betrekkingen

Prijsuitreiking

Op dinsdag 5 september worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de feestelijke opening van het facultaire jaar om 16.00 in Leeuwenbergh. Het openingscollege wordt gegeven door kunsthistoricus prof. dr. Koen Ottenheym, waarna de winnaars van de beste scripties van het afgelopen jaar worden aangekondigd.