4 juni 2019

YOUNG zoekt nieuwe bestuursleden!

Bezit jij een flinke dosis creativiteit, enthousiasme, organisatietalent en communicatie skills? Vind jij het leuk om in teamverband te werken en uiteenlopende activiteiten voor andere jonge alumni te bedenken en te organiseren? Heb je een sterke band met de Universiteit Utrecht en ben je alumnus  van onze universiteit? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij?

YOUNG (voorheen JAN) het jonge alumni netwerk van de Universiteit Utrecht, bestaat uit een team van zeven enthousiaste en proactieve vrijwilligers. In samenwerking met de Universiteit Utrecht organiseert YOUNG inspirerende activiteiten op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zoals het succesvolle coachcafé, waar jonge alumni onder leiding van een professionele coach aan de slag gaan met hun loopbaan. Of de terugkerende workshopavonden Young Skills, waarin je een arbeidsvoorwaarden gesprek oefent en in een rollenspel ontdekt wat de invloed is van lichaamstaal. Zo verbindt YOUNG jonge alumni met elkaar en met de universiteit.

Wat zoeken wij?

Per 1 september 2019 zoeken wij vier nieuwe bestuursleden. Het afgelopen jaar is er gewerkt aan de vernieuwde visie en missie van YOUNG. Er is gekozen voor een verschuiving van het bieden van een sociaal netwerk naar meer aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De nieuwe naam YOUNG (voorheen JAN) is daar een zichtbaar onderdeel van.

De focus voor het nieuwe bestuur zal hierdoor komen te liggen bij het realiseren van nieuwe inspirerende activiteiten en programma’s rond persoonlijke en professionele ontwikkeling van jonge alumni. Uiteraard naast het voortzetten van succesvolle avonden als het coachcafé, Young Skills-avonden en de traditionele Pubquiz in het Academiegebouw. Ook wil het YOUNG-bestuur meer naamsbekendheid genereren in de universitaire alumni-community. Wij spelen een actieve rol bij het betrekken en verbinden van jonge alumni aan de universiteit door vooral online communicatie en het bedenken en uitvoeren van inspirerende activiteiten.

We zoeken bestuursleden die:

• zijn afgestudeerd (bachelor of master) aan de Universiteit Utrecht;
  • niet ouder zijn dan 32 jaar;
  • over voldoende tijd beschikken voor een vrijwillige bestuursfunctie bij YOUNG
  • affiniteit hebben met uitwerken van nieuwe activiteiten, organiseren, communicatie, pr en internationalisering

We vergaderen 1x in de zes weken in Utrecht en organiseren ongeveer vijf à zes verschillende activiteiten door het jaar heen.

Solliciteren
Wil jij graag deel uitmaken van YOUNG? Stuur vóór zondag 4 augustus een (beknopte) motivatiebrief met CV naar jongealumni@uu.nl. Op basis van deze informatie nodigen wij de geschikte kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken vinden plaats op de avond van maandag 26 en dinsdag 27 augustus 2019.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sara Pot door een mail te sturen naar s.j.pot@uu.nl. Dringende vragen? Neem contact op met Djura Coers d.o.coers@gmail.com).

Benieuwd naar YOUNG? Bekijk eens onze Facebookpagina of sluit je aan bij ons LinkedIn-netwerk.