14 maart 2017

Wouter Stolwijk reikt certificaten executive leergang Aanbestedingsrecht uit

Cursisten met certificaat van de executive leergang Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk.

Op 13 maart 2017 reikte drs. Wouter Stolwijk certificaten uit aan de cursisten van de executive leergang Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk. Wouter Stolwijk is expert aanbesteden bij het Ministerie van Economische Zaken en was eerder directeur van PIANOo, expertisecentrum aanbesteden.

Achttien deelnemers rondden deze editie van de leergang Aanbestedingsrecht voor de inkooppraktijk succesvol af. De leergang van Executive onderwijs Recht, Economie, Bestuur en Organisatie is gericht op de juridische aspecten van het aanbestedingsrecht die nodig zijn om zo doelmatig en correct mogelijk te kunnen inkopen.

Het programma is een specialisatieopleiding voor professionals, met topdocenten uit de advocatuur, het bedrijfsleven en de wetenschap. Het programma wordt geleid door prof. mr. Elisabetta Manunza en prof. dr. Jan Telgen. Beiden zijn verbonden aan het Public Procurement Research Centre.

Ook interesse?

Op dit moment biedt Executive onderwijs twee programma’s aan:

Voor alumni van de opleidingen op het gebied van aanbestedingsrecht organiseert Executive onderwijs op vrijdag 23 juni 2017 een speciale lustrumbijeenkomst: beter aanbesteden in 2022.

Vragen?

Bekijk meer informatie over het Executive onderwijs van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie of neem contact op met Miranda Walraven (m.walraven@uu.nl).