Word vrijwilliger op het Betweter Festival 2023

Betweter crew gezocht!

Op vrijdagavond 29 september is het zover, het Betweter Festival! Je jaarlijkse dosis duiding en frisse ideeën in TivoliVredenburg. Ook deze editie vullen we TivoliVredenburg met een unieke mix van talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek. Voor dit evenement zijn we nog op zoek naar extra handen tijdens het festival! Iets voor jou? 

Betweter-crew gezocht! 

Waar moet je dan aan denken? Je kunt bijvoorbeeld artiesten ontvangen, koptelefoons uitdelen, de weg wijzen, aan de knoppen draaien bij de cinema, publiek begeleiden of assisteren bij de experimenten. We beginnen de avond met een gezamenlijk diner met alle Betweter-crew om 17.00 uur in TivoliVredenburg. Je wordt voor 2-3 uur ingedeeld bij een taak, maar je hebt uiteraard ook vrije tijd om van het festival te genieten. Kijk op  www.betweterfestival.nl voor het programma. 

Kick-off 

Ter voorbereiding komen we samen tijdens een kick-off op woensdag 20 september van 17.30 – 18.30 uur in TivoliVredenburg. We maken in een uurtje kennis met elkaar, het festival en het gebouw. Betweterprogrammeur Erwin Maas vertelt ons wat meer over het festivalprogramma. De crew van TivoliVredenburg laat ons zien wat er op welke plek moet gebeuren. Aan het eind is iedereen ready to go om er tijdens het festival iets moois van te gaan maken! 

Aanmelden 

Wil jij deel uitmaken van het Betweterteam, alleen of met collega’s? Meld je dan aan via dit formulier. Begin september hoor je meer van ons. Heb je vragen? Mail dan naar Maartje Kouwen via m.f.kouwen@uu.nl.