10 november 2016

Werkzaamheden Universiteitsbibliotheek: schilderwerk en renovatie toiletten

work in progress

In de komende periode wordt gewerkt aan beide locaties van de Universiteitsbibliotheek. In de binnenstad worden vochtproblemen aangepakt.  In De Uithof worden alle toiletten gerenoveerd. Bezoekers van beide locaties kunnen mogelijk last krijgen van lawaai of stof.

Renovatie toiletten Universiteitsbibliotheek De Uithof

• De werkzaamheden worden zoveel mogelijk gepland tijdens stille uren en buiten de tentamenperiodes. De werkzaamheden kunnen zorgen voor lawaai en overlast. Vooral in de week van 14-18 november merkt u mogelijk wat van de renovatie.
  • Een van de twee liften wordt gebruikt voor de aan- en afvoer van bouwmateriaal. U moet mogelijk wat langer op de lift wachten. De trap is natuurlijk altijd open.
  • Een groep toiletten is buiten gebruik, u moet wat langer lopen naar het dichtstbijzijnde toilet.

Wat krijgt u ervoor terug?

• Toiletten waarbij duurzame materialen zijn gebruikt, ze zijn minder snel aan vervanging toe. Er worden waterbesparende toiletten geplaatst en de lichten gaan vanzelf uit als er niemand is.
  • Verbeterde hygiëne. Na de renovatie kunnen de toiletten beter schoongemaakt worden. Ook de ventilatie wordt verbeterd.
  • Meer privacy. De lichten worden in het plafond geplaatst, dus er is geen sprake meer van schaduwen en silhouetten.

Wanneer?
Vanaf maandag 14 november wordt er gewerkt aan de toiletten op de derde verdieping, direct naast de lift. Deze werkzaamheden duren zes weken, voor het einde van het jaar zijn is deze toiletgroep klaar.
In 2017 wordt in februari, april, de zomer en in oktober aan de toiletten gewerkt.

Stuc- en schilderwerk Universiteitsbibliotheek Binnenstad

• De werkzaamheden zijn buiten de tentamenperiodes gepland. De werkzaamheden kunnen zorgen voor lawaai en overlast.
  • Er wordt gewerkt aan de kant van de Drift. Daar zijn tijdelijk enkele ruimtes en studieplekken niet toegankelijk. In sommige ruimtes werkt de verlichting en verwarming tijdelijk niet. Er wordt met bordjes aangegeven waar er gewerkt wordt.

Wanneer?
De werkzaamheden in de binnenstad zijn van 11 november tot en met 13 december.

Klachten, opmerkingen of suggesties?
Loop even langs de servicebalie of stuur een mail naar bibliotheek@uu.nl.