Welke activiteiten organiseert de UU volgend schooljaar voor het basisonderwijs?

Leerkracht staat voor de klas en twee leerlingen luisteren aandachtig

De Universiteit Utrecht organiseert ook komend schooljaar weer allerlei activiteiten voor leerlingen en leerkrachten in het basisonderwijs. Het aanbod voor schooljaar 2023-2024 is gebundeld in een nieuwe folder.

Leerlingen kunnen in het nieuwe schooljaar bijvoorbeeld weer meedoen aan Summerschool Junior, of hoogleraren de toga van het lijf vragen tijdens Meet the professor. Leerkrachten en schoolleiders kunnen bij ons terecht voor
advies en maatwerkoplossingen bij onderwijsvraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van teamleren en (het zelf doen van) onderwijsonderzoek. Ook verzorgen we trainingen zoals Lesson Study en Werkgeheugen in de klas.

PO Partnerschap

Veel van onze activiteiten worden ontwikkeld binnen het PO Partnerschap; een samenwerking met hogescholen en basisscholen in de regio Utrecht. Het partnerschap richt zich op duurzame, gelijkwaardige samenwerking bij (praktijkgericht) onderzoek, onderwijsontwikkeling, opleiding en nascholing. Ons doel is om (onderwijs)onderzoek en de praktijk te verbinden. 

Contact

Heb je vragen, interesse in ons aanbod of behoefte aan een oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op via 030 253 2261 of onderwijsadviesentraining@uu.nl.