17 februari 2017

Verslag Geremek-lezing 2017 – The Future of Europe

De Geremek-lezing van dit jaar werd op 14 februari gehouden in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. De avond werd georganiseerd door UGlobe, the Utrecht Centre for Global Challenges

De sprekers Caroline de Gruyter (correspondent NRC Handelsblad) en Geert Mak (journalist en non-fictieschrijver) voorzagen het publiek van interessante perspectieven op de toekomst van Europa. De avond werd bijgewoond door leden van de Poolse ambassade, leden van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken en natuurlijk door studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. De avond was een groot succes!

De lezing van Caroline de Gruyter is hier terug te lezen

De lezing van Geert Mark is hier terug te lezen

De lezing van Geert Mak is hier terug te lezen.

Bekijk een korte aftermovie van de lezing, gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken:

Lees meer over de avond in het Engels.