3 juli 2017

Verhuizing collecties Universiteitsbibliotheek Binnenstad

Vanaf juli wordt een aantal collecties van de Universiteitsbibliotheek Binnenstad verplaatst.

• De collectie Universiteitsgeschiedenis verhuist van ruimte 0.82 op de begane grond naar de kapel op de eerste verdieping, naar de planken waar eerst de collectie Overig stond (C1.05 en C1.06)
  • De collectie Overig wordt opgesplitst. Een deel verhuist naar de laatste kasten achter de collectie Kunstgeschiedenis (D2 49/50), op de tweede verdieping aan de Keizerstraat-zijde. Dit is een tijdelijke oplossing. Uiteindelijk zal de  collectie opgenomen worden in de andere collecties in de open opstelling. Het andere deel verhuist naar de depots in de Universiteitsbibliotheek Uithof en is tot augustus niet beschikbaar.

Kunt u bepaalde boeken uit de open opstelling niet meer vinden? We raden u aan ze via de catalogus op te vragen. Houdt u wel rekening met langere levertijden.