11 juni 2018

UU-boot bij Utrecht Canal Pride

Op zaterdag 16 juni 2018 deed een UU-boot mee met de Utrecht Canal Pride. Aan boord was een divers gezelschap, bestaande uit medewerkers, studenten en alumni. De UU-boot was een gezamenlijk initiatief van een aantal UU-medewerkers en studenten van het University College Utrecht (UCU). In totaal waren er 100 plaatsen beschikbaar. De boot heeft subsidie ontvangen van het Stimuleringsfonds van de taskforce Diversiteit en van het UCU, daarnaast betaalden de deelnemers een eigen bijdrage.

De Utrecht Canal Pride biedt een mooie gelegenheid om de stad te laten zien waar de Universiteit Utrecht voor staat: het overbruggen van tegenstellingen en het creëren van gelijke kansen.

Utrecht Canal Pride 2018 Utrecht Canal Pride 2018 Utrecht Canal Pride 2018 Utrecht Canal Pride 2018
Fotograaf: Roos Wijnants