16 juni 2017

UGlobe lanceert eigen website

UGlobe

'Global challenges' zoals klimaatveranderingen, toenemende ongelijkheid, armoede, conflicten en mensenrechten, kunnen niet worden opgelost vanuit het perspectief van slechts één discipline. UGlobe - het Utrecht Centre for Global Challenges - brengt mensen bij elkaar vanuit verschillende disciplines om deze uitdagingen te onderzoeken en bij te dragen aan innovatieve oplossingen.
UGlobe heeft nu een eigen website: www.uu.nl/uglobe.

Via de nieuwe website kun je op de hoogte blijven van ontwikkelingen, en vind je het Global Studies-programma, dat onder meer lezingen, masterclasses en careerevents organiseert voor studenten van de betrokken masterprogramma's.

UGlobe is op 1 januari 2017 gelanceerd en is een samenwerking tussen de faculteiten REBO en Geesteswetenschappen.