Tweede show voor Operatie Breinbreker

Scoor je tickets!

Hoe bewogen dinosauriërs? Kan je je eigen geld maken? Hoe bepalen je hersenen wat je ziet? Dagelijks breken onze wetenschappers hun brein over dit soort moeilijke vragen. In de wetenschapsshow Operatie Breinbreker in TivoliVredenburg ontdek je op zondag 4 juni samen met hen de antwoorden! We hebben goed nieuws, want naast de middagshow is er nu ook een ochtendshow om 10.30 uur. Wacht niet langer en koop je ticket(s)!  

Kraak de code 

Tijdens de interactieve show vertellen o.a. Pasha van Bijlert, Coco Kanters, Surya Gayet, Charlotte Mol en Zoë Rejaän waar zij hun brein over breken en waarom. Dat doen ze samen met presentator Boy Vissers, bekend van Quest Junior. Maak je klaar voor een hoop spektakel en onverwachte momenten. Razende reporter Lieke gaat tijdens de show op bezoek bij onderzoekers op de campus. En neem je speurneus mee, want in de show zit een code verstopt... Kraak jij de code? Dan maak je samen met jouw familie kans op een prijs!  

Onderzoek het samen

Kom na de show naar het activiteitenplein en test allerlei activiteiten van het vernieuwde UMU (Universiteitsmuseum Utrecht)! Rolt de kegel omhoog of omlaag? Zweven jullie superzwevers even goed als plantenzaden? En wat ontdekken jullie aan echte dierenbotten? Vraag je van alles af, onderzoek het samen met het museum en krijg een voorproefje van het nieuwe UMU. 

Tickets  

Tickets zijn €3,50 voor kinderen t/m 12 jaar en €8,00 voor volwassenen. 

Tickets via TivoliVredenburg