Tweede editie alumni-mailnieuwsbrief verschenen

Dit voorjaar startte onze universiteit met een mailnieuwsbrief voor alumni. De mailnieuwsbrief vormt met meer actuele berichten een aanvulling op de achtergrondinformatie en verhalen die de universiteit al vijfentwintig jaar via magazine Illuster met de alumnigemeenschap deelt.

Vijf vragen aan Anton Pijpers

Een van de items in de nieuwsbrief is de – terugkerende – videorubriek “Vijf vragen aan Anton Pijpers”, hieronder te zien. Deze keer vertelt onze collegevoorzitter over hoe corona onderwijsvernieuwingen versnelt, voor studenten én professionals. Ook aandacht voor het alumni-lustrumproject ‘Alumni over morgen’ en we tippen alumni voor interessante events die ze kunnen bijwonen.

Voorkeur voor mailnieuwsbrief

Het merendeel van onze alumni (57%) blijft het liefst via een e-mailnieuwsbrief op de hoogte van het wel en wee aan ‘hun’ universiteit, zo bleek uit de laatste alumni enquête. Illuster heeft bij 37% de voorkeur. Met de alumni e-mailnieuwsbrief hopen we dus in een behoefte te voorzien. De nieuwsbrief biedt onder meer actueel nieuws van de universiteit, laat zien welke mogelijkheden er zijn om je verder te ontwikkelen aan de UU en brengt evenementen voor alumni onder de aandacht. De nieuwsbrief verschijnt maximaal zes keer per jaar en afmelden kan uiteraard altijd.

Alumni

Onze universiteit is trots op al haar afgestudeerden en investeert daarom in het betrekken en verbinden van alumni met de universiteit en met elkaar. Bijvoorbeeld via alumnimagazine Illuster, alumni-evenementen in binnen- en buitenland en door met alumni samen te werken in onderwijs en onderzoek. Ook kiezen steeds meer alumni ervoor opnieuw onderwijs te volgen bij hun alma mater via het programma van Onderwijs voor Professionals.

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Ben je zelf alumnus en heb je de mailnieuwsbrief niet ontvangen? En wil je dat wel? Stuur dan een e-mail aan het Alumni Office via alumni@uu.nl met je recente e-mailadres. Ook met andere vragen kun je ons mailen. We helpen je graag!

Naar de alumni-website