13 maart 2019

Training timemanagement voor wetenschappers, meer grip op je werk

Een overvolle agenda, hoge werkdruk, veel interrupties, een toenemende stroom elektronische informatie, groeiende papierstapels, werkachterstand en stress of uitstelgedrag. Herkenbaar? Dan is de training ‘Timemanagement' die door Schouten & Nelissen wordt gegeven, wellicht iets voor jou.

De training is gericht op persoonlijke effectiviteit, efficiënt omgaan met werklast en taken. Deelnemers krijgen inzicht in werk- en denkgewoonten en in de effecten van die gewoonten. Er wordt ingezet op meer regie, waardoor werkdruk beter hanteerbaar wordt.

Tijdens de training wordt gewerkt aan het opzetten van een eigen systeem van timemanagement, waarin organisatie- en planningstools worden ingepast op zo’n manier dat het voor jou werkbaar en toepasbaar is. Resultaat: een workflow systeem dat bij jouw manier van werken past om meer rust en overzicht te verkrijgen in je werk. Kortom meer grip op tijd en werk!

In het trainingsaanbod Timemanagement zijn er verschillende programma’s te volgen. Op https://uudevelopmentguide.nl/site/573 vind je meer informatie over de invulling van de programma’s.

Data

2-daagse Training voor WP: 3 april 09:00-17:00 en 8 mei 09:00-13:00

1,5-daagse Training voor OBP én WP: 2 april 09:00-17:00 en 7 mei 09:00-17:00

 

Inschrijven

Inschrijven voor deze trainingsrondes kan t/m 17 maart

https://uudevelopmentguide.nl/site/573