29 april 2019

Start negende leergang Honours Teaching, september 2019

Honoursstudenten overleggen in werkgroep

In september 2019 gaat de negende leergang Honours Teaching van start. Een succesvol honoursprogramma heeft bevlogen, ervaren en gemotiveerde docenten nodig. Deze leergang richt zich op verdere professionalisering van docenten in honours didactiek. Deelnemers aan de leergang kunnen met en van elkaar leren door zich gezamenlijk te verdiepen in honours teaching, met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen, en zich daarmee te ontwikkelen tot een netwerk van docent-experts met een visie op honours programma’s binnen de Universiteit Utrecht.

Wil je in aanmerking komen voor dit programma? Neem dan contact op met je facultaire honours director. Kandidaten kunnen uiterlijk 1 juni 2019 door de decaan van de faculteit worden voorgedragen.

Meer informatie over het programma vind je hier