2 november 2017

Start driedelige programmaserie The Future of Work

The Future of Work

De afdeling Executive Onderwijs van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie organiseert in samenwerking met TivoliVredenburg drie inspirerende avonden rondom ‘Future of Work’. Op 2 november trapt hoogleraar Joop Schippers af over ongelijkheid op de arbeidsmarkt. De avond staat in het teken van kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt, zoals flexwerkers, vijftigplussers en mensen met een migratieachtergrond.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze groepen in de toekomst mee kunnen draaien in onze economie via een baan? En welke rol spelen de betrokken partijen – werkgevers, werknemers, overheden en instituten – hierbij? Na afloop van zijn lezing gaat Schippers onder leiding van Elisabeth van den Hoogen in gesprek met Annemarie van den Berg (directievoorzitter Rabobank Utrecht), Pim Paulusma (FNV) en vertegenwoordigers van de Nationale Denktank.

De toekomst van werk gaat over ons allemaal

Met deze programmareeks bieden de Universiteit Utrecht en TivoliVredenburg samen een podium om maatschappelijk actuele thema’s aan te kaarten. Tijdens de tweede bijeenkomst op 18 januari geeft hoogleraar Paul Boselie zijn visie op de skills van de werknemer van de toekomst en op 15 maart legt hoogleraar Belle Derks uit hoe de man-vrouw verhoudingen op het werk zich zullen ontwikkelen.

Meer weten?

Kaarten voor de drie programma’s zijn verkrijgbaar via de website van TivoliVredenburg. Wil je meer weten? Kijk dan bij Future of Work of neem contact op met Paul Adriaanse, programmadirecteur Executive Onderwijs.