11 december 2017

Sluiting en afgelasting colleges en tentamens maandag 11 december

Het KNMI heeft maandagmiddag 11 december code rood afgegeven voor het midden van het land. In verband met dit besluit heeft het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht besloten dat colleges en tentamens die voor maandagmiddag gepland staan, worden afgelast.

Vanaf 15 uur worden alle gebouwen van de universiteit gesloten. Om 17 uur zijn deze dicht.

Voor specifieke vragen wordt aan medewerkers en studenten geadviseerd contact op te nemen met de faculteit

UPDATE maandag 20:15 uur

We verwachten dat, gezien de huidige weersverwachting, morgen (dinsdag 12 december) het onderwijs gewoon weer van start gaat.

Houd deze site en ons Twitter-account @uniutrecht in de gaten voor vervolgberichten. Er komt in ieder geval een update op dinsdagochtend 07.30 uur.

Voor persvragen: Woordvoerder Maarten Post: 06 52 51 35 11